Prevoz iz EU

Prevoz pokojnika Varnica


Telefon - WhatsApp/Viber: +38765 735 154


Dostupni smo 24/7h

Prevoz pokojnika iz Nemačke za Srbiju

Mnogo ljudi iz Srbije već decenijama napušta zemlju i odlazi da živi i radi u Nemačkoj. Zbog toga je tokom vremena nastala velika potreba za prevozom pokojnika iz Nemačke u Srbiju. Mi posedujemo izuzetno iskustvo u obavljanju ovih usluga na toj ruti. Nemačka je poznata po svom efikasnom uređenju, što olakšava proces prikupljanja potrebne dokumentacije za prevoz pokojnika. Naša mreža predstavništava i dugogodišnja saradnja sa lokalnim partnerima širom Nemačke omogućavaju nam da brzo i efikasno završimo sve formalnosti.

Kompletnu dokumentaciju za prevoz pokojnika obavljamo samostalno, a važno je samo da nam obezbedite osnovne informacije o preminuloj osobi.

Cene za prevoz pokojnika iz Nemačke u Srbiju variraju od 0.40 do 0.60 evra po kilometru, u zavisnosti od specifičnosti svakog slučaja. Za više informacija i zahteva, možete nas kontaktirati putem forme ispod ili na broj telefona.

Prevoz pokojnika iz Švajcarske za Srbiju

Švajcarska predstavlja poseban izazov kada je reč o prevozu pokojnika zbog zahteva da se prevoz obavlja preko registrovanih preduzeća u toj zemlji. Međutim, mi već dugi niz godina uspešno rešavamo ovaj problem jer od 2008. godine imamo svoje predstavništvo upravo u Švajcarskoj.

Kompletnu dokumentaciju za prevoz pokojnika iz Švajcarske obavljamo samostalno, a važno je samo da nam obezbedite osnovne informacije o preminuloj osobi.

Cene za prevoz pokojnika iz Švajcarske u Srbiju variraju od 0.40 do 0.60 evra po kilometru, u zavisnosti od specifičnosti svakog slučaja. Za više informacija i zahteva, slobodno nas kontaktirajte putem forme ispod ili na broj telefona.


Polja označena sa * su obavezna !! Kontaktiranje je potpuno besplatno i oslobođeno bilo kakve naplate. I informacije vam pružamo bez bilo kakve obaveze prema nama!

  1. Porodicu oslobadjamo bilo kakvog hodanja i završavanja dokumentacije, potrebno je samo da nam obezbijedite osnovne podatke o preminuloj osobi.
  2. Obavljamo celu organizaciju sahrane u domovini, poštujemo sve rokove i običaje..
  3. Prevoz pokojnika vršimo koristeći najmodernija klimatizovana vozila, te sarađujemo s pogrebnim službama koje nemaju problema u komunikaciji na stranim jezicima, što olakšava međunarodne aranžmane.

Što se tiče cijene prevoza pokojnika ona se formira na osnovu kilometara koje treba prijeći dok se ne obavi isti kao i pogrebne opreme za koju se porodica odluči.

Uredjivanje pokojnika kao i postovanje obicaja

U ovim teškim trenucima, razumemo važnost dostojanstvenog i poštovanja punog uređenja pokojnika pred sahranu. Želimo da Vam pružimo našu podršku i stručnost kako bismo zajedno osigurali da poslednji trenuci provedeni sa vašim voljenim budu dostojanstveni i poštovani.
Naša usluga uređenja pokojnika pred sahranu obuhvata sve detalje koji su Vama bitni. Naš iskusni tim posvećen je osiguranju da vaš voljeni izgleda mirno i dostojanstveno tokom ceremonije sahrane. To uključuje pripremu tela, oblačenje u odeću po vašem izboru ili u skladu sa željama pokojnika, kao i sve druge zahteve koje imate.
Takođe, nudimo usluge šminkanja i friziranja, tako da vaš voljeni izgleda kao sećanje koje ćete zauvek čuvati. Naš cilj je da pružimo podršku vama i vašoj porodici u ovom teškom periodu i da vam olakšamo organizaciju poslednjeg ispraćaja.
Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo razgovarali o vašim željama i potrebama, i kako bismo zajedno osmislili plan koji će najbolje odražavati život i ličnost vašeg voljenog.
Saučešće

Najvažniji pravoslavni običaji: – Nošenje crnine, koja je simbol žalosti, od strane porodice i bliskih prijatelja.
– Izražavanje saučešća porodici.
– Porodica bi trebala biti prisutna pored kovčega prije početka molitve i dolaska sveštenika.
– Unošenje pokojnika u crkvu i cjelivanje.
– Sahranjivanje se obavlja na groblju, uz običaj da se baci komadić zemlje u grob.
– Praksa uzimanja hrane ili pića, poput soka ili meze, za dušu pokojnika.
– Stariji članovi porodice trebali bi provesti noć kraj pokojnika kada se tijelo donese kući, jer je običaj kod Srba da pokojnik prenoći u kući u kojoj je živio.
– Održavanje sedmice (posle sahrane), četrdesetnice, polugodišnjice i godišnjice od smrti.
KREMIRANJE I DONIRANJE ORGANA PRAVOSLAVNA CRKVA NE DOPUŠTA.


Katolički običaji
– Posljednji ispraćaj okupljenih oko sanduka pokojnika
– Održavanje službe.
– "Misa Zadušnica".
– Oproštaj sa pokojnikom
( Većinom su to slične stvari kao i kod pravoslavne crkve)

Islamski običaji
– Pokojnik treba biti sahranjen što prije nakon smrti, pa organizacija sahrane počinje odmah nakon smrti.
– Tijelo se pere tri puta.
– Sahrani prisustvuju samo muškarci
– Žene su obavezne nositi crnu maramu, dok muškarci trebaju obući tamno odijelo.
– Period žalosti traje 40 dana.

Ukoliko odlučite da prevoz vaših najmilijih obavlja Varnica Prevoz u toku obavljanja prevoza u svako doba imate informaciju gdje se nalazi ekipa sa tijelom pokojnika od 0-24h

Prevoz u Banjaluku


Vršimo prevoz pokojnika iz Austrije za Bosnu i Hercegovinu


Vršimo prevoz pokojnika iz Crne Gore za Bosnu i Hercegovinu


Vršimo prevoz pokojnika iz Italije za Bosnu i Hercegovinu


Vršimo prevoz pokojnika iz Slovenije za Bosnu i Hercegovinu


Prevoz pokojnika iz Nemačke u Srbiju


Prevoz pokojnika iz Švajcarske u Srbiju


Sta je sve potrebno od dokumentacije i kakva je procedura?


Prevoz pokojnika iz Holandije i Belgije


Prevoz pokojnika iz Hrvatske za Bosnu i Hercegovinu


Prevoz pokojnika iz Njemačke za Hrvatsku


Prevoz pokojnika iz Crne Gore


Prevoz pokojnika iz Inostranstva


Prevoz urne


Kontaktirajte nas besplatno


Običaji i uređivanje pokojnika


Cjenovnik prevoza pokojnika